B3 Kapasitor mbukak YY Motor

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

 

Kapasitor fase tunggal seri YY mbukak motor asinkron, cocok kanggo penggemar, blower, lan macem-macem peralatan sing mbutuhake beban ringan. Motor seri iki kanthi faktor lan efisiensi daya tinggi, ukuran cilik, bobot entheng, kinerja apik, swara sithik, lan perawatan sing gampang.

 

 

Kelas PerlindhunganIP4 、 IP54 、 IP55

Jinis PendinginIC0141

Kelas InsulasiB,F

Jinis OperasiS1

Tegangan sing Dhewe115 / 230.220V

Frekuensi dirating60Hz, 50Hz 

Model  Daya (Kw) Kacepetan (rpm) Volt (V) Frekuensi (Hz)
YY6312 0,18 2800 220 50
YY6322 0,25 2800 220 50
YY6314 0,12 1400 220 50
YY6324 0,18 1400 220 50
YY7112 0,37 2800 220 50
YY7122 0,55 2800 220 50
YY7114 0,25 1400 220 50
YY7124 0,37 1400 220 50
YY8012 0,75 2800 220 50
YY8022 1.1 2800 220 50
YY8014 0,55 1400 220 50
YY8024 0,75 1400 220 50
YY90S-2 1.5 2800 220 50
YY90L-2 2.2 2800 220 50
YY90S-4 1.1 1400 220 50
YY90L-4 1.5 1400 220 50

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    NAMPILake PRICELIST TERBARU saka AS

    Ngirim
    ZHEJIANG GOGOGO MEKANIKAL & CO LISTRIK, LTD, minangka produsen lan pemasok motor, pompa banyu lan produk turunan liyane sing berpengalaman ...
    Waca liyane

    GAMPANG

  • NO.411-412, PEMBANGUNAN 1ST, JIAKAICHENG, AVENUE ZEGUO, WENLING CITY, ZHEJIANG, CHINA.
  • 13736270468
  • ceo@gogogomotor.com
    • sns01
    • sns03
    • a3f91cf3
    • sns02