Kapasitor motor YC daya dhuwur

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Seri YC minangka motor wiwitan kapasitor fase siji, kalebu motor asinkron. karo mung miwiti kapasitor. Kapasitor wiwitan melu miwiti nalika motor diwiwiti.
Sawise motor diwiwiti, kapasitor wiwitan dipedhot dening sentrifugal switch lan ora melu operasi motor.
Motor Listrik iki biasane digunakake ing kompresor udara, pompa banyu, kulkas, mesin cuci, peralatan medis, mesin kayu, macem-macem peralatan pertanian. Produk kasebut nggunakake metode pendinginan IC0144. Bisa mlaku suwe.
Motor fase tunggal bisa ing omah wesi utawa aluminium. Ing pasar internasional saiki, pelanggan Eropa lan Amerika seneng tampilan motor omah aluminium sing cilik lan apik, dene sawetara pelanggan ing Asia, Afrika lan Timur Tengah seneng motor perumahan besi. , amarga omah wesi urip luwih kuwat lan awet. Nanging kinerja motor kanthi omah sing beda padha.

YC SERIES CAPACITOR Miwiti

Nomer bingkai : 71 ~ 132 tenaga : 0.37kw ~ 7.5kw Frekuensi: 50hz / 60hz
Sistem kerja: Kelas isolasi S1 : Volt B / E / F / H: 110v, 220v, 240v 115 / 230v
Ditrapake kanggo: minangka kompresor udara, lemari es, peralatan medis lan piranti listrik liyane
Fitur: torsi wiwitan sing gedhe, nyanyian kinerja sing apik, ngirit energi, struktur sing bisa dipercaya, fleksibilitas. Seri dhasar daya motor kanthi 220V / 50Hz, miturut kabutuhan 110V / 220V, 110V, 240V, 60Hz lan motor liyane, bisa dadi sasis aluminium utawa sasis besi cor.

 

Data kinerja

model kekuwatan Dirating saiki Kacepetan puteran efektifitas Faktor daya Torsi kios
Torsi sing dirating
Gerak saiki
YC711-2 180 1.9 2800 60 0,72 3.0 12
YC712-2 250 2.4 2800 64 0,74 3.0 15
YC711-4 120 1.9 1400 50 0,58 3.0 9
YC712-4 180 2.5 1400 53 0,62 2.8 12
YC801-2 370 3.4 2800 65 0,77 2.8 21
YC802-2 550 4.7 2800 68 0,79 2.8 29
YC801-4 250 3.1 1400 58 0,63 2.8 15
YC802-4 370 4.2 1400 62 0,64 2.5 21
YC90S-2 750 6.1 2800 70 0,80 2.5 37
YC90L-2 1100 8.7 2800 72 0,80 2.5 60
YC90S-4 550 5.5 1400 66 0,69 2.5 29
YC90L-4 750 6.9 1400 68 0,73 2.5 37
YC90S-6 250 4.2 950 54 0,50 2.5 20
YC90L-6 370 5.3 950 58 0,55 2.5 25
YC100L1-2 1500 11.4 2850 74 0,81 2.5 80
YC100L2-2 2200 16.5 2850 75 0,81 2.2 120
YC100L1-4 1100 9.6 1440 71 0,74 2.5 60
YC100L2-4 1500 12.5 1440 73 0,75 2.5 80
YC100L1-6 550 6.9 950 60 0,60 2.5 35
YC100L2-6 750 9.0 950 61 0,62 2.2 45
YL112M-2 3000 21.9 2850 76 0,82 2.2 150
YL112M-4 2200 17.9 1400 74 0,76 2.2 120
YL112M-6 1100 12.2 950 63 0,65 2.2 70
YL132S-2 3700 26.6 2850 77 0,82 2.2 175
YL132S-4 3000 23.6 1400 75 0,77 2.2 150
YL132M-4 3700 28.4 1400 76 0,79 2.2 175
YL132S-6 1500 14.8 950 68 0,68 2.0 90
YL132M-6 2200 20.4 950 70 0,70 2.0 130

 

 

 

 

Dimensi tampilan lan instalasi

Nomer bingkai                                         尺寸 Ukuran
                     IMB3    IMB14 IMB34     IMB14 IMB35               IMB3
A A / 2 B C D E F G H K M N P R S T M N P R S T AB AC Masehi AE HD L
71 112 56 90 45 14 30 5 11 71 7 85 70 105 0 M6 2.5 130 110 160 - 10 3.5 145 145 140 95 180 225
80 125 62.5 100 50 19 40 6 15.5 80 10 110 80 120 0 M6 3 165 130 200 0 12 3.5 160 165 150 110 200 295
90S 140 70 100 56 24 50 8 20 90 10 115 95 140 0 M8 3 165 130 200 0 12 3.5 180 185 160 120 220 370
90L 140 70 125 56 24 50 8 20 90 10 115 95 140 0 M8 3 165 130 200 0 12 3.5 180 185 160 120 220 400
100L 160 80 140 63 28 60 8 24 100 12 - - - - - - 215 180 250 0 15 4 205 200 180 130 260 430
112M 190 95 140 70 28 60 8 24 112 12 - - - - - - 215 180 250 0 15 4 245 250 190 140 300 455
132S 216 108 140 89 38 80 10 33 132 12 - - - - - - 265 230 300 0 15 4 280 290 210 155 350 525
132M 216 108 170 89 38 80 10 33 132 12 - - - - - - 265 230 300 0 15 4 280 290 210 155 350 565

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    NAMPILake PRICELIST TERBARU saka AS

    Ngirim
    ZHEJIANG GOGOGO MEKANIKAL & CO LISTRIK, LTD, minangka produsen lan pemasok motor, pompa banyu lan produk turunan liyane sing berpengalaman ...
    Waca liyane

    GAMPANG

  • NO.411-412, PEMBANGUNAN 1ST, JIAKAICHENG, AVENUE ZEGUO, WENLING CITY, ZHEJIANG, CHINA.
  • 13736270468
  • ceo@gogogomotor.com
    • sns01
    • sns03
    • a3f91cf3
    • sns02