Warta

  • Hand in hand to overcome difficulties

    Tangan ing tangan kanggo ngatasi kesulitan

    Amarga kekurangan bahan baku (tembaga, baja, aluminium, wesi) kanggo motor lan kenaikan biaya sing edan, sawetara pesenan pelanggan durung dikirim kanthi tepat wektu. Amarga para pelanggan kabeh pelanggan profesional, lan kabeh ngerti pasar bahan baku saiki, mula dheweke ...
    Waca liyane
  • The impact of rising raw materials on the motor industry

    Pengaruh kenaikan bahan baku ing industri motor

    Latar mburi rega komoditas sing mundhak, likuiditas moneter longgar Global. Kanggo luwih nylametake pasar, umume negara ing Eropa lan Amerika Serikat nggunakake rencana stimulus ekonomi, likuiditas moneter sing gampang nyumbang kanggo nambah pasokan komoditas Pasokan iki. ...
    Waca liyane
  • 2021 Electric Motor Raw Materials Skyrocketing And Market Shock

    2021 Bahan Baku Motor Listrik Skyrocketing Lan Shock Pasar

    Dasar-dasar pasokan lan permintaan, kurs dolar AS lan likuiditas makro minangka telung faktor utama sing nemtokake rega logam industri. Nanging, kurs lan likuiditas makro sejatine minangka refleksi kinerja dhasar-dhasar kasebut. Mula, para ...
    Waca liyane
  • The structure of a three-phase asynchronous motor, consisting of a stator, rotor and other accessories.

    Struktur motor asinkron telung tahap, kalebu stator, rotor lan aksesoris liyane.

    Struktur motor asinkron telung tahap, kalebu stator, rotor lan aksesoris liyane. (1) Stator (bagean stasioner) 1, inti fungsi stator: Bagéyan saka sirkuit magnetik motor sing dipasang ing gulungan stator. Struktur: inti stator yaiku ...
    Waca liyane
  • We are an experienced manufacturer of single phase motors, three phase motors and centrifugal pumps.

    Kita minangka produsen motor fase tunggal sing berpengalaman, telung motor tahap lan pompa sentrifugal.

    Kita minangka produsen motor fase tunggal, telung motor fase lan pompa sentrifugal. Kita ngasilake motor besi cor lan uga bisa ngasilake motor aluminium kanggo para pelanggan. Gaya khusus kaya ing ngisor iki: Napa sampeyan kudu nganggep kerja sama karo kita, alasan utama dadi ...
    Waca liyane
  • Trump out, Biden in

    Trump metu, Biden mlebu

    Tanggal 19 Januari, Gedung Putih ngluncurake video pidato perpisahan Presiden Donald Trump nalika dheweke lunga saka jabatan. Dheweke wiwit ngucapake matur nuwun marang akeh wong, kalebu garwa lan putrine, Wakil Presiden Pence lan kulawargane, uga Gedung Putih lan stafe. "Administrasi anyar bakal ...
    Waca liyane
  • The cause of a fire in a three-phase motor

    Penyebab kobongan ing motor telung tahap

    Alesan utama motor asinkron telung tahap bisa diobong yaiku pilihan, panggunaan utawa pangopènan sing ora bener. Sawetara motor ora duwe kualitas sing apik, lan uga dadi sebab kobongan. Bagian-bagian pengapian utama motor umum yaiku belitan, timah, inti wesi, sikat lan bantalan. Saklar motor, sekring lan dist ...
    Waca liyane
  • Analysis on the current situation and Development Prospect of China’s electric motor industry in 2020

    Analisis kahanan saiki lan Prospek Pangembangan industri motor listrik China ing taun 2020

    Analisis kahanan saiki lan Prospek Pangembangan industri motor listrik Tiongkok ing taun 2020 Motor kasebut minangka sumber daya industri. Liwat interaksi listrik lan magnetisme, konversi antar energi listrik lan energi kinetik nyata ...
    Waca liyane
  • Why was Iran’s top nuclear scientist murdered?

    Napa ilmuwan nuklir ndhuwur Iran dipateni?

    Israel saiki dadi negara cilik nanging kuat ing Timur Tengah amarga duwe senjata nuklir. Israel wis wiwit ndeleng Iran minangka eri ing sisihane lan ancamane paling gedhe. Dadi Israel ora mandheg sabotase upaya Iran, utamane kanggo nyegah Iran ngembangake nuklir gaman, kanggo enr ...
    Waca liyane
  • US President Joe Biden’s new team’s impact on China’s foreign trade

    Pengaruh anyar Presiden AS Joe Biden ing perdagangan luar negeri China

    Antony Blinken, Linda Thomas-Greenfield lan Jake Sullivan kabeh wis dadi anggota Omah Putih Obama. Dheweke dianggep minangka pendukung setia Pak Biden lan tokoh pusat sing nguwasani kabijakan luar negeri. Linda Thomas-Greenfield, wis kerja pirang-pirang taun ing Afrika lan ...
    Waca liyane
  • Electric Motor Noise Analysis

    Analisis Noise Motor Listrik

    Sumber swara utama motor listrik yaiku gangguan elektromagnetik, gangguan mekanik lan gangguan ventilasi. ● Swara elektromagnetik Interaksi medan magnet ing celah udara motor ngasilake tenaga radial sing ganti karo wektu lan ruang, sing nyebabake inti stator lan ...
    Waca liyane
  • Development prospect of high efficiency motor

    Prospek pangembangan motor efisiensi tinggi

    Integrasi lan reorganisasi industri batu bara, pertambangan, manufaktur peralatan lan industri liyane bakal ningkatake permintaan lan pangembangan produk bermotor kanthi ukuran medium. Implementasine luwih saka kabijakan nasional konservasi energi lan pengurangan emisi maju ...
    Waca liyane