Babagan Kita

Kursus mekanik lan elektronik

jidian_us

Motor listrik pertama digawe ing taun 1822 dening Michael Faraday. Motor kasebut dikembangake mung setaun sawise Hans Christian Ørsted nemokake manawa aliran arus listrik nggawe medan magnetik proporsional. Motor awal iki mung kabel sing sebagian dicelupake menyang gelas merkuri kanthi magnet ing sisih ngisor. Nalika kabel kasebut disambungake menyang batere, medan magnet digawe lan interaksi karo medan magnet sing diwenehake dening magnet nyebabake kawat kasebut muter.

Sepuluh taun mengko generator listrik pertama ditemokake, maneh dening Michael Faraday. Generator iki kalebu magnet sing liwat koil kawat lan ngindhuksi arus sing diukur karo galvanometer. Riset lan eksperimen Faraday dadi listrik minangka dhasar saka kabeh prinsip elektromekanik modern sing saiki dingerteni.

Minat elektromekanik mundhak kanthi riset komunikasi jarak adoh. Peningkatan produksi Revolusi Industri kanthi cepet nuwuhake tuntutan komunikasi intrakontinental, saengga elektromekanik bisa dadi layanan publik. Relay diwiwiti karo telegrafi amarga piranti elektromekanik digunakake kanggo ngasilake sinyal telegraf. Saklar Strowger, saklar Panel, lan piranti sing padha digunakake ing ijol-ijolan telpon kanthi otomatis. Saklar Crossbar pisanan dipasang ing abad kaping 20 ing Swedia, Amerika Serikat, Kanada, lan Great Britain, lan iki cepet nyebar ing saindenging jagad.

(ZHEJIANG GOGOGO MEKANIKAL & LISTRIK CO., LTD, minangka pabrikan lan pemasok motor sing berpengalaman, pompa banyu lan produk turunan liyane.

Mr.Weed Zeng minangka pendiri, Dheweke kerja ing motor listrik telung fase,siji phase wiwitan motor wiwitan,Pompa banyu Pipa Centrigugal, lan  Pompa Limbah sing bisa direndhem industri luwih saka 20 taun, nglayani atusan pelanggan lan ngerti kabutuhan macem-macem pelanggan. Ngerteni macem-macem fitur produk. Ing proses kerja, dheweke nemokake macem-macem pelanggan, sawetara pelanggan mung butuh siji produk. Sawetara pelanggan butuh macem-macem produk. Kanggo nyukupi kabutuhan khusus, kita wis mulai nawakake macem-macem produk. Iki bisa mbantu pelanggan ngirit akeh wektu, tuku biaya lan gaweyan. Kabeh sing wis ditindakake bisa nambah kepuasan pelanggan . Lan ing wektu sing padha, pelanggan wis ngenalake luwih akeh pelanggan amarga wis wareg karo produk lan layanan.

Merek dhewe "GOGOGO MOTORS", "EASTOP MOTOR" misuwur banget ing pirang-pirang pasar berkembang, kayata Mesir, Sudan, Irak, Maroko, Bangladesh, Filipina, Viatnam, Thailand, Ghana, Ethiopia, Srilanka, Poland, Spanyol, Turki, Meksiko, USA, Kosta Rika, Kolombia,

Nigeria, Kenya, lsp. Luwih saka 30 negara.

Kita dununge ing Zeguo loro, Wenling sing mung 3 jam adoh saka plabuhan Ningbo paling gedhe kaping 2 ing China. Kita duwe pabrik motor listrik dhewe, pabrik pompa banyu, lan pabrik mesin pembersih presurre sing dhuwur. Kanthi tim R&D sing kuat, bisa nyedhiyakake layanan OEM / ODM / OTM. kita nyuplai produk menyang ITT, ATLAS, CNP, WORDWIDE, lsp. langsung utawa liwat agen. kita ngekspor produk nganti luwih saka 200, 000 pcs saben taun.

Kanggo mesthekake kualitas produk, kita duwe sistem kontrol kualitas sing ketat kanggo saben proses saka pilihan bahan baku, pamrosesan bagean, kumpul bagean, saben tes nganti kemasan. Entuk tingkat 100%, tingkat kepuasan pelanggan 98%.

Kanggo ndhukung pelanggan lan nggedhekake pasar, kita bisa ndhaptar macem-macem sertifikat kayata CE, TUV, ETL, UL, COC, SONCAP, COCQ, SAS0, lsp.

Muga-muga bisa kerja bareng karo para pelanggan supaya bisa sukses lan nuduhake rahasia sukses.

Produk bermutu, layanan sing apik, rega sing cukup, pangiriman sing tepat wektu

Iki minangka senjata sihir kanggo kabeh pelanggan anyar dadi pelanggan lawas, lan uga usaha sing terus-terusan.

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap yen sampeyan butuh.