ZHEJIANG GOGOGO MEKANIKAL & LISTRIK CO., LTD

ZHEJIANG GOGOGO MEKANIKAL & LISTRIK CO., LTD, minangka produsen lan pemasok motor, pompa banyu lan produk turunan liyane sing berpengalaman.
Sinau Luwih Luwih

Sing Kita Apa

Kita dununge ing Zeguo loro, Wenling sing mung 3 jam adoh saka plabuhan Ningbo paling gedhe kaping 2 ing China. Kita duwe pabrik motor listrik dhewe, pabrik pompa banyu, lan pabrik mesin pembersih presurre sing dhuwur. bisa nyedhiyakake layanan OEM / ODM / OTM. kita nyedhiyakake produk menyang ITT, ATLAS, CNP, WORDWIDE, lan liya-liyane. Langsung utawa liwat agen. kita ngekspor produk nganti luwih saka 200.000 pcs saben taun.
tandha01tandha02tandha03tandha04
  • DESIGN DESIGN

    DESAIN

    Produk kualitas dhuwur
  • MANUFACTURE MANUFACTURE

    MANUFAKTUR

    Layanan sing apik banget
  • Countries Countries

    Negara-negara

    Rega sing wajar
  • Sertifikat D & B